AUTOMAATIOINSINÖÖRI, Turku (Kaptas Oy)

Kaptas Oy (www.kaptas.fi)  suunnittelee ja valmistaa yksilöllisiä tuotantoautomaatioon liittyviä laitteita. Räätälöimme laitteet asiakaskohtaisesti, olipa kysymys sitten kokoonpanosta, annostelulinjojen mekaniikasta, pakkauskoneiden syöttölaitteista tai robottisovelluksista. Parhaiten meidät tunnetaan lukuisista lääke- ja diagnostiikka-alan laitetoimituksista. 

Kaptas Oy on osa kansainvälistä Addtech-konsernia, johon kuuluu yli 140 yritystä Euroopassa. Konserni työllistää 3 000 henkilöä ja sen yhteenlaskettu liikevaihto on n. 1 050 M€.


Haluatko päästä kehittämään tulevaisuuden teollisuuden automaatioratkaisuja?

Haemme nyt

AUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ

Turkuun vakituiseen työsuhteeseen.

Automaatioinsinöörinä päätehtäviäsi ovat automaatiolaitteiden ohjelmointi sekä automaatiolaitteistojen suunnittelu erilaisissa asiakasprojekteissa. Toimit myös tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa laitteiden luovutus- ja ylösajoissa. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta soveltuvaa koulutusta, kokemusta logiikkaohjelmoinnista (Omron, Siemens tai vastaava) sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Työ on monipuolista, vaihtelevaa ja vaatii joustavuutta sekä kykyä toimia useammassa eri projektissa samaan aikaan.

Aikaisempi kokemus valvomo-ohjelmistoista ja tietokantaosaamisesta katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta lääketeollisuuden tai diagnostiikka-alan parissa työskentelystä, hyviä tiimityötaitoja, aitoa halua oppia ja kehittyä omassa työssä sekä kiinnostusta uusien teknologioiden ja ratkaisujen kehittämiseen ja omaksumiseen.

Eduiksesi luetaan kokemus esimerkiksi

• servomoottoriohjauksista (Festo, Omron)
• robottiohjelmoinnista (Yaskawa, KUKA, Fanuc, ABB)
• konenäköjärjestelmistä (Omron, Vision Automation, Cognex)
• valvomo-ohjelmistoista (Indusoft, Wonderware Intouch, Siemens TIA)

Jos löysit kuvauksesta itsesi, niin me autamme sinua kehittymään logiikkaohjelmoinnin ammattilaiseksi yhdessä ammattitaitoisen henkilöstömme tuella.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kasvavilla markkinoilla sekä kilpailukykyiset edut miellyttävässä työympäristössä mukavien ja osaavien työkavereiden kanssa. Tule kasvamaan kanssamme!

Lisätietoa tehtävästä antavat Kaptas Oy:n Turun yksikön päällikkö Markku Noroaho (0400 330 620, markku.noroaho@kaptas.fi) ja rekrytoinnista vastaava Target Headhunting Oy:n Kari Lilja (0400 311 675, kari.lilja@targetheadhunting.fi).

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa: www.targetheadhunting.fi >>>  Avoimet työpaikat >>> Automaatioinsinööri, Kaptas Oy

Toimi pian, haastattelut aloitamme koronaturvallisesti Teams-ympäristössä jo ennen hakuajan umpeutumista. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika alkaa: 26.04.2021 20:00Hakuaika päättyy: 31.05.2021 20:00

Jaa ilmoitus