LASKENTA-/KUSTANNUSINSINÖÖRI TAI -PÄÄLLIKKÖ, Vantaa (Oma Rakennus Oy)

                                            

Oma Rakennus Oy on Uudellamaalla toimiva, alan tunnetuimpia julkisivurakentamisen ammattilaisista koostuva laadukas ja luotettava yritys. Toimimme sekä pääurakoitsijana että aliurakoitsijana, asiakkainamme taloyhtiöt, rakennusliikkeet sekä muuta alan toimijat. 

Katso lisää www.omarakennus.fi .

Haluatko mukaan ammattitaitoiseen ja hyvähenkiseen joukkueeseemme? Haemme kasvavassa liiketoiminnassamme uuteen tehtävään

LASKENTA/ -HANKINTAINSINÖÖRIÄ TAI -PÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävä rakennetaan valittavan henkilön kokemuksen, motivaation ja osaamisen mukaan.

Tulet mukaan tekemään töitä julkisivu-, korjaus- ja uudisrakentamisen kohteissa koskien määrälaskentaa, ennakkotarjouspyyntöjä, hinnoittelua ja hankinnan tehtäviä. Laadit itsenäisesti kustannusarvioita ja teet hankintoja yhdessä työpäälliköiden ja tuotannon kanssa.

Toivomme Sinulta:

-positiivista tekemisen meininkiä

-rakennusalan koulutusta (esim. rakennusmestari tai -insinööri, DI) muukin koulutus mahdollinen

-kokemusta rakennustyömailta sekä hankinnan, laskennan, työmaainsinöörin tai näiden työtehtävien yhdistelmästä.

-hallitset excelin sekä ymmärrät rakennusalan piirustuksia. Jydacomin hallinta etuna.

-osaat lukea malleja ja laskea määriä, sekä verrata ja seurata kustannuksia. Hintatietoisuus on myös vahvuutesi ja sitoudut työhösi antaumuksella. 

-järjestelmällisyyttä ja oma-aloitteista työskentelyotetta.

-hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja.

-halua ja motivaatiota tehdä työsi laadulla sekä kehittyä työssäsi. Henkilönä oletluotettava ja oikealla tavalla jämäkkä. Olet lisäksi itsevarma sekä kyvykäs kontrolloimaan ja ohjailemaan vastuullasi olevia toimintoja ammattitaitoisella otteellasi.

Tarjoamme sinulle erittäin vastuullisen ja monipuolisen tehtävän sekä kilpailukykyisen kuukausipalkan. Perehdytämme sinut tehtävään perusteellisesti ja tarjoamme jatkuvaa koulutusta ammattitaitoasi kehittämään ja ylläpitämään. Pisteenä iin päällä vielä mukavat työkaverit pitkät perinteet omaavassa suomalaisessa yrityksessä.

Jätä hakemuksesi CV:n kera alla olevan linkin kautta.  Lisätietoja tehtävästä Senior Consultant Jukka Mustonen, email jukka.mustonen@targetheadhunting.fi , puhelin 050-4348140 sekä Heaadhunter Ripa Pasanen, email ripa.pasanen@targetheadhunting.fi, puhelin 045-6952495.

Jaa ilmoitus