PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, Helsinki (Parking Energy Ltd)

Parkkisähkö (www.parkkisahkö.fi) on suomalainen sähköautojen latausteknologioitaa kehittävä ja latauspalveluita tuottava kasvuyritys. Olemme johtava kiinteistölatauksen edelläkävijä koko maailman tasolla. Patentoituun pikaliitinteknologiaan perustuva kaapelointijärjestelmä, älykkäät latauslaitteet sekä kattavat taustajärjestelmämme luovat pohjan turvalliselle ja pitkäaikaiselle ratkaisulle kaikille kiinteistöille ja kiinteistönomistajille. Sähköautojen yleistyessä kattava latausvalmius yhdistettynä joustavaan palvelumalliin nostaa yksittäisten asuntojen ja kiinteistöjen arvoa minimoiden tämän hetkisen investointitarpeen.

Haemme kasvavaan tiimimme myynillistä

projektipäällikköä

Etsimme tuloshakuista ja määrätietoista kaupallista projektipäällikköä Helsingin toimistollemme toteuttamaan Parkkisähkö Oy:n kunnianhimoisia kasvutavoitteita. Vastaat työssäsi toimitusprojektiemme toteuttamisesta. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan ja yhteistyökumppaniemme kanssa varmistaen näin koko yhtiön tavoitteiden saavuttamisen.

Olet energinen, sinnikäs ja positiivinen luonteeltasi ja suhtaudut tehtäviisi intohimoisesti. Sinulla on vankka kokemus toimitusprojektien läpiviennistä sekä kykyä hallita suuriakin hankekokonaisuuksia. Olet kehittämisorientoinut ja osaat nähdä millaisia muutoksia toimintaan tarvitaan, että varmistamme menestyksen myös tulevaisuudessa toimintamme kasvaessa ja laajentuessa kansainvälisesti.  Ymmärrät asiakas- ja kumppaniyhteistyön merkityksen yrityksen ja koko organisaation näkökulmasta.

Odotamme sinulta

  • Sähkö- tai automaatiotekniikan insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa
  • Vahvaa näyttöä teknisesti ja kaupallisesti onnistuneiden toimitusprojektien läpiviemisestä
  • Asiakaskeskeistä  ja tavoitehakuista ajattelutapaa
  • Hyvää suullista ja kirjallista viestintä- sekä yhteistyötaitoa
  • Kielitaitoa
  • Joustavuutta ja matkustushalukkuutta

Arvostamme sinussa

  • Kiinteistö- ja rakennusalan tuntemusta
  • Sähköautoteknologian ja sähköenergiajärjestelmien osaamista
  • Sähkösuunnitteluosaamista
  • Kiinnostusta myyntiin ja markkinointiin

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet, etätyömahdollisuuden ja kilpailukykyiset edut. Kasvava ja kansainvälistyvä yhtiö yhdistettynä yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Target Headhunting Oy:n Simo Österman Puh 0443434417 simo.osterman@targetheadhunting.fi. Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen  osoitteessa: www.targetheadhunting.fi > TyöpaikatOlethan nopea sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä


Jaa ilmoitus