VASTAAVA TYÖNJOHTAJA, PK-SEUTU (Varte Oy)

Varte Oy on monipuolisen ja vahvan ammattitaidon omaava jo reilut 25 vuotta toiminut perheomisteinen rakennusliike. Olemme rakentaneet monenlaisia hankkeita: asuinkerrostaloja, toimitiloja, korjausrakentamis- ja teollisuuskohteita sekä erityisosaamista vaativia julkisia rakennuksia, kuten kouluja ja päiväkoteja. 

Meidät tunnetaan luotettavana ja muuntautumiskykyisenä rakentajana sekä ennen kaikkea laadukkaasta toiminnastamme. Konsernimme liikevaihto oli edellisellä tilikaudella n.109M€ ja tulemme kasvamaan tulevilla tilikausilla jo sovittujen useiden projektien myötä. Katso lisää www.varte.fi .

Varte-konsernissa on käytössä ISO 9001:2015 sertifioitu laatujärjestelmä, joka ohjaa yrityksen kaikkia prosesseja. Hyväkin toimintajärjestelmä on kuitenkin vain työkalu - tärkeintä on motivoitunut henkilöstömme. Meille laatu myös merkitsee, että jokainen henkilöstöömme kuuluva on ylpeä omasta työstään ja työantajastaan.

Rakennuskohteiden laadukas toteuttaminen edellyttää ammattitaitoista ja kokenutta henkilöstöä tuotannon kaikissa työtehtävissä. Haemme joukkueeseemme alkaviin projekteihin uudisasuntopuolen

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA

Työmaan vastaava työnjohtaja vastaa työmaan taloudellisesta ja laadullisesta toteutumisesta työpäällikön tukemana. Vastaava työnjohtajan toimii omien työmaidensa henkilöstön esimiehenä sekä vastuu- ja yhteyshenkilönä viranomaisten suuntaan. Vastaavan työnjohtajan vastuulla on myös rakennettava alue; sen turvallisuus, laillisuus (MRL 122§) ja siisteys.

Vastaava työnjohtaja osallistuu aktiivisesti työmaatoimintojen kehittämiseen, yrityksen kehitystyöhön sekä kehitystyön jalkauttamiseen. Tehtävä pitää sisällään kohteen suunnitteluvaiheen, rakentamisen valmisteluvaiheen, rakentamisen sekä luovutusvaiheen monipuoliset tehtävät.

Menestyäksesi tehtävässä Sinulta odotetaan

  • aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
  • suunnitelmallista töiden johtamista, esimiestaitoja ja kustannushallintaa
  • positiivista tekemisen meininkiä.
  • rakennusalan koulutusta (esim. rakennusmestari tai -insinööri, DI).
  • järjestelmällisyyttä ja oma-aloitteista työskentelyotetta.
  • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja.
  • halua ja motivaatiota tehdä työsi laadulla sekä kehittyä työssäsi.

Tarjoamme vakavaraisen yrityksen loistavan työilmapiirin ilman turhaa byrokratiaa sekä vastuuta ja vapautta toteuttaa ammatillisia haasteita. Pääset kehittämään ja toteuttamaan omia vahvuuksiasi monipuolisesti loistavin eduin.

Jätä CV:si ja hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. Lisätietoja tehtävästä Target Headhunting Oy, Jukka Mustonen, email jukka.mustonen@targetheadhunting.fi, puh.050-4348140.


Jaa ilmoitus