MYYNTIPÄÄLLIKKÖ (huoltoliiketoiminta), Pääkaupunkiseutu (Algol Oy)

Asiakkaamme on menestynyt ja kasvava yritys, joka tuottaa innovatiivisia ja korkeimmat laatuvaatimukset täyttäviä tuotteita, ratkaisuja ja huoltopalveluita eri teollisuusalojen tarpeisiin. www.algoltechnics.fi

Algol Technics Oy kasvaa tuottavasti ja tarjoaa huippupestiä:

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ - huoltoliiketoiminta

Yritys käyttää huolto- ja tarkastuspalveluissaan alan viimeisintä teknologiaa. Asiakaskunta koostuu erityisesti eri teollisuusalojen yrityksistä, PK-sektorista kansainvälisiin suuryrityksiin. Huoltoliiketoiminnan lisäksi yritys tarjoaa tuotteita, ratkaisuja ja palveluita, jotka pitävät sisällään pitävät sisällään muun muassa teollisuuden automatisointia, robottisolu- ja sisälogistiikkaratkaisuja.

Miksi Algol Technics ja tämä tehtävä?

Tehtävä on erinomainen askel työurallasi. Tehtävässä pääset toteuttamaan huoltoliiketoiminnan käytännön johtamista. Vastaat myös huoltoliiketoiminnan myyntityöstä ja sen edelleen kehittämisestä yhdessä huollon aluepäälliköiden kanssa. Tehtävässä yhtenä tavoitteena on uusinta teknologiaa olevien kunnossapitojärjestelmien ja digitalisaation jalkauttaminen asiakaskunnan keskuuteen. Kasvavana liiketoimintana ovat myös peruskorjauspalvelut asiakkaiden toiminnan tuottavuuden parantamiseksi. 

Yritys on saanut toiminnallaan vahvaa luottamusta sen asiakaskunnan ja eri sidosryhmien keskuudessa. 

Sinun kokemuksesi palvelu- ja huoltotoiminnasta on etu. Omaat myös erinomaisen suomen- ja englannin kielen taidon.

Kiinnostuitko?!

Tuottavaan kasvuun panostava yhtiö tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen, mahdollisuuden henkilökohtaiseen bonukseen sekä muut yhtiön erinomaiset edut. Yhtiön kulttuuria ilmentävät sanat osaaminen ja innovatiivisuus, kannustaminen ja tiimityö, kehittämiseen keskittyminen ja nykyaikaisimmat työkalut.

Soita ja kysy lisätietoja:

Timo Nieminen, Target Headhunting Oy, 044 975 2087 / timo.nieminen@targetheadhunting.fiLähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 14.5.2021 mennessä täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa: www.targetheadhunting.fi/työpaikat

Hakuaika alkaa: 08.04.2021 13:00Hakuaika päättyy: 15.05.2021 14:00

Jaa ilmoitus