.NET Sovelluskehittäjä, Vantaa (FUTUNIO OY)

FUTUNIO Oy vauhdittaa asiakkaitaan digiloikkiin ja uudistaa ammattiliittojen ja työttömyyskassojen toimialaa yhdessä asiakkaidensa kanssa. Toteutamme ketteriä ja joustavia teknologiaratkaisuja, ja laadukas asiakaskokemus on kunnia-asiamme.  Tuotteillamme on yhteiskunnallista merkitystä koskettaen vuosittain noin 2 miljoonan työssäkäyvän ja työttömän suomalaisen arkea. 2020 liikevaihtomme oli n. 9,4 M€ ja osaavassa joukkueessamme on yli 50 ammattilaista.

Kuulumme kansainväliseen Total Specific Solutions -konserniin, jonka erikoistuminen toimialaspesifien ohjelmistoratkaisujen tarjoamiseen lukuisilla toimialoilla tukee tavoitettamme toimialan uudistajana. Katso lisää meistä ja asiakastarinoistamme www.futunio.fi  sekä www.totalspecificsolutions.com.

Haemme kehittyvään ja kasvavaan toimintaamme lisää ammattilaisia. Oletko Sinä meidän tuleva

.NET-SOVELLUSKEHITTÄJÄ

Roolissa toimit päivittäisissä kehitystehtävissä osana tuotelinjan kehitystiimiä. Pääset mukaan luomaan tuotteita, joilla on yhteiskunnallista vaikutusta ja jotka näkyvät suomalaisten arjessa, sekä koordinoimaan vastuualueeseen kuuluvien palvelujen kehitystä. Hakemamme sovelluskehittäjä tulee toimimaan liiketoimintakriittisten palveluidemme kehityksen, laadunparannuksen ja jatkuvan ylläpidon parissa.

Teemme töitä ketterillä menetelmillä ja arvostamme työssämme laatua ja menetelmiä. Tässä sinulla on apuna Futunion laadunvarmistus ja DevOpsin asiantuntijat. Tulevassa tiimissäsi on Suomen asiantuntevinta toimialaosaamista ja pääset osaksi lämminhenkistä työyhteisöä, jossa kehittymistäsi halutaan tukea. 

Meillä on kattavat työsuhde-edut. Etätyö on osa työkulttuuriamme ja pidämme työn ja vapaa-ajan tasapainosta.

Voit myös hyödyntää ja kehittää omaa menetelmäosaamistasi, ja osallistua sekä arkkitehtuuri- että teknologiavalintoihin. .Net palvelujen stäkissämme on  ASP.NET Core ja C# sovelluksia Kubernetes, Docker ja VM-alustoille. Sovellukset liittyvät mm. maksuajoihin, ja edellyttävät vastuullista ja tarkkaa otetta. 

Menestyäksesi tehtävässä Sinulla on:

  • Kokemusta .Net -ohjelmistokehityksestä.
  • Kokemusta ketteristä menetelmistä ja yritysjärjestelmistä. Plussana tuntemus esim. vakuutusalasta tai toiminnanohjausjärjestelmistä.
  • Halua toimia matalan hierarkian ympäristössä, jossa kehitysehdotuksia viedään aktiivisesti eteenpäin. 
  • Hyviä viestintä- ja dokumentointitaitoja. 

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi alla olevan linkin kautta Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Jukka Mustonen, email jukka.mustonen@targetheadunting.fi sekä puh.050-4348140.

Jaa ilmoitus