MYYNTIPÄÄLLIKKÖ (projektimyynti), Pääkaupunkiseutu (Algol Oy)

Asiakkaamme on menestynyt yritys, joka tuottaa innovatiivisia ja korkeimmat laatuvaatimukset täyttäviä tuotteita, ratkaisuja ja huoltopalveluita eri teollisuusalojen tarpeisiin. www.algoltechnics.fi

Algol Technics Oy kasvaa tuottavasti ja tarjoaa huippupestiä!

Haemme 

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ projektimyyntiin

Yritys käyttää tuotteissaan ja ratkaisuissaan alan viimeisintä teknologiaa. Ratkaisut, palvelut ja tuotteet pitävät sisällään muun muassa teollisuuden automatisointi, robottisolu- ja sisälogistiikkaratkaisuja. Tämän lisäksi yritys tarjoaa laajat huolto- ja tarkastuspalvelut. Laaja asiakaskunta koostuu erityisesti eri teollisuusalojen yrityksistä, PK-sektorista Suomessa toimiviin kansainvälisiin suuryrityksiin.

Miksi Algol Technics ja tämä tehtävä?

Tehtävä on ainutlaatuinen askel työurallasi. Tehtävä on monipuolinen ja erittäin mielenkiintoinen. Yritys on saanut toiminnallaan vahvaa luottamusta sen asiakaskunnan ja eri sidosryhmien keskuudessa. Tehtävässä vastaat projektien hallinnoinnista, omasta aktiivisesta myynti- ja asiakasyhteistyöstä. Kehität projektimyyntiliiketoimintaa ja ratkaisumyyntiä yhdessä muun myyntiorganisaation kanssa. Teet tiivistä yhteistyötä oman suunnittelu- ja huolto-organisaation kanssa. Sidosryhminäsi toimivat myös kansainväliset päämiehet ja yhteistyökumppanit. Omaat teknisen peruskoulutuksen ja vahvan kaupallisen asenteen ja osaamisen. Omaat myös hyvän suomen- ja englannin kielen taidon.

Kiinnostuitko?!

Tuottavaan kasvuun panostava yhtiö tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen, mahdollisuuden henkilökohtaiseen bonukseen sekä muut yhtiön erinomaiset edut. Yhtiön kulttuuria ilmentävät sanat osaaminen ja innovatiivisuus, kannustaminen ja tiimityö, kehittämiseen keskittyminen ja nykyaikaisimmat työkalut.

Soita ja kysy lisätietoja: 

Timo Nieminen, Target Headhunting Oy, 044 975 2087 / timo.nieminen@targetheadhunting.fiLähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 15.5.2021 mennessä täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa: www.targetheadhunting.fi/työpaikat

Hakuaika alkaa: 03.04.2021 11:00Hakuaika päättyy: 15.05.2021 23:59

Jaa ilmoitus