JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA, Espoo (Paretec Oy)

Paretec Oy palvelee julkisen ja yksityisen sektorin asiakkaita ja autamme tekemään kiinteistöjen ylläpidon suunnittelusta pitkäjänteisempää.  Tehtävämme on varmistaa, että kiinteistöjen käyttäjät voivat työskennellä ja toimia parhaissa olosuhteissa. Toimintamme kulmakiviä ovat korkea osaaminen, asiakaslähtöisyys ja asiakkaalle helppo palvelumalli. Konserni työllistää yli 120 alan ammattilaista, ja konserniyhtiöiden liikevaihto on vuonna 2020 n. 15 miljoonaa euroa. 

Haemme nyt Espoon tiimiin mukaan

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA

Tehtävänäsi on kiinteistöjen turvallisuusjärjestelmien toiminnasta vastaaminen, henkilö- ja materiaalivahingot ovat estettävissä silloin kun laitteet toimivat oikein. Pääset joko syventymään lisää itselle mieluiseen järjestelmään tai voit olla usean järjestelmän moniosaaja. Sinulla on näkemystä ja kiinnostusta tehdä asiat tavanomaista paremmin, olet yrityksen kasvot olemassa olevan asiakkaan suuntaan. 

Tällä hetkellä etsimme erityisesti osaamista seuraavista turvajärjestelmistä:

  • Kulunvalvontajärjestelmä
  • Paloilmoitinjärjestelmät
  • Rikosilmoitinjärjestelmät
  • Kameravalvontajärjestelmät
  • Äänentoisto-osaaja (Bosch)

Työtehtävät muovaantuvat sinulle sopivaksi seuraavista tehtävistä:

  • Elinkaari ja olosuhdepalvelut: Auditointi palvelun toteuttaminen, arvioit kiinteistön turvalaitteiden tämän hetken tilanteen olemassa olevalla konseptilla (ja teet/ valvot tarvittavat toimenpiteet, joilla kiinteistö voidaan ottaa etävalvonnassa sopimuksen piiriin)
  • Huolto ja pientyöt: Isojen asiakkuuksien turvallisuus järjestelmien jatkuvaa ylläpitoa 
  • Projektiliiketoiminta: Järjestelmän käyttöönotto, asiantuntijarooli projektissa, työmaalla kasvot joka ohjaa sekä valvoo toteutusta. 

Saat vapauden rakentaa oman työpäivän / työviikon itselle sopivaksi ja vastuuta siitä että asiat tulevat tehdyiksi.

Paretec tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen sekä haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän kiinteistöjen turvajärjestelmien muuttuvassa maailmassa. Saat käyttöösi osaavan organisaation tuen ja työvälineet. Tule vaikuttamaan tulevaisuuteesi!

Lisätietoja tehtävästä antaa Target Headhunting Oy:n Headhunter Timo Välenoja Puh. 050 444 2783, timo.valenoja@targetheadhunting.fi. Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa: www.targetheadhunting.fi > Työpaikat. Toimi pian!

Jaa ilmoitus