LASKENTAPÄÄLLIKKÖ, Helsinki (Bravida Finland Oy)

BRAVIDA on Pohjoismaiden johtava sekä urakoinnin että sähkö-, lv- ja ilmanvaihto- palvelujen toimittaja. Lisäksi tarjoamme palveluja monilla erikoisaloilla: turvallisuus, sprinkleri, jäähdytys ja kiinteistön muut tekniset toiminnot.

Saavutamme enemmän yhdessä. Meillä työskentelee n. 11.000 työntekijää, joista Suomessa reilut 500. Hoidamme yhdessä mielenkiintoisia ja teknisesti haastavia toimeksiantoja, joita vain harvat yritykset pystyvät hoitamaan. Meillä on jo yli 50.000. asiakasta Pohjoismaissa, ja jatkamme voimakasta kasvuamme myös Suomessa.

Haluatko mukaan dynaamiseen ja osaavaan organisaatioon? Haluatko kehittyä työssäsi mukavassa ympäristössä ja saada energiaa vaihtelevasta ja nopeatempoisesta työstä? Meillä saat vastuuta ja pystyt käyttämään osaamistasi sekä kehittymään työssäsi.

Haemme Bravida Finland Oy:lle Helsinkiin

LASKENTAPÄÄLLIKKÖÄ

Laskentapäällikkönä pääse mukaan mukavaan ja energiseen työporukkaan, missä vastaat urakoinnin tarjouslaskennasta esimiehenä ja yhdessä tarjouslaskijoiden (LVIS) kanssa.

Etsimme Sinua, jolla on tehtävään sopiva koulutus ja kokemus. Menestyksen avaimet edellyttävät:

-Tarjouslaskentakokemus myös suurista hankkeista.

-Laitetoimittajien tuntemus.

-Materiaalituntemus.

-Yhteistyöverkoston tuntemus (alihankkijat, laitevalmistajat etc).

-LVI-alan koulutus (teknikko, insinööri, kokenut asentaja).

-Työmaakokemusta että ymmärtää mitä ollaan laskemassa.

-TES-tuntemus.

- Office-taidot, Broker –ohjelman käyttökokemus eduksi.

Etsimämme henkilö on yhteistyökykyinen ja positiivinen tiimipelaaja, määrätietoinen ja kehittymishaluinen sekä oma-aloitteinen. Oma painopistealueesi kolmen tarjouslaskijan esimiehenä toimimisen ohella olisi aluksi LV Tarjouslaskennassa.

Me Bravidalla teemme tiimityötä. Ilmapiiri on avoin ja ystävällinen, ja autamme töissä toinen toisiamme. Bravidalla työt tehdään huolellisesti ja luotettavasti. On tärkeää pitää kiinni sovituista aikatauluista, olla rehellinen, lojaali ja pitää lupauksensa.

Tarjoamme loistavan ja arvostavan työilmapiirin, erinomaiset henkilöstöedut (mm. kattava vakuutus) sekä paikan voimakkaasta kasvavassa alan edelläkävijässä. Katso lisää www.bravida.fi .

Lisätietoja tehtävästä antaa Target Headhunting Oy Jukka Mustonen, email jukka.mustonen@targetheadhunting.fi . Voit myös soittaa numeroon 050-4348 140.