TYÖNJOHTAJIA, VASTAAVIA SEKÄ TUOTANTOINSINÖÖRI

Haemme vakavaraisille ja hyvämaineisille asiakasyrityksillemme jatkuvasti rakennusalan ammattilaisia vakituisiin tehtäviin. Mikäli innostut haastavista ja mielenkiintoisista projekteista hyvässä porukassa, jätä CV:si ja avoin hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Käsittelemme kaikki hakemukset luottamuksella.

Haemme tällä hetkellä mm.

TYÖNJOHTAJIA, VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA SEKÄ TUOTANTOINSINÖÖREJÄ

alkaviin uudis- ja korjausrakentamisen projekteihin.

Huolehdit omalta osaltasi siitä, että työmaa etene sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja että asiakkaamme ovat tyytyväisiä sekä toimintaamme että lopputulokseen.

Osallistut myös monipuolisesti tehtäväsuunnitteluun, työurakkalaskelmiin, hankintasuunnitelmiin sekä projektin aikatauluun liittyviin asioihin sekä osallistut tarpeen/tehtävän mukaan aloituspalavereihin, vastaanottotarkastuksiin, aliurakkaneuvotteluihin sekä muihin palavereihin. Työnkuvaa tarkennetaan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Toivomme Sinulta:

-positiivista tekemisen meininkiä.

-rakennusalan koulutusta (esim. rakennusmestari tai -insinööri, DI) edellytyksenä.

-kokemusta vastaavista tehtävistä asunto- ja/tai toimitilarakentamisessa.

-järjestelmällisyyttä ja oma-aloitteista työskentelyotetta.

-hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja.

-halua ja motivaatiota tehdä työsi laadulla sekä kehittyä työssäsi.


Jätä CV:si (ja avoin hakemuksesi) alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävistä saat Senior Consultant Jukka Mustonen, email jukka.mustonen@targetheadhunting.fi ja puhelin 050-4348140.

Jaa ilmoitus