TYÖNJOHTAJA, PK-SEUTU (Jatke Oy)

                                                           

Jatke rakentaa ihmisille koteja ja työpaikkoja, joissa on hyvä olla ja elää. Menestyäksemme perusasioiden on oltava kunnossa. Meidät tunnetaan laadukkaiden uudis- ja korjausrakennushankkeiden toteuttajana.

Jatke Oy on perustettu vuonna 2009 ja se toimii Jatke-konsernin emoyhtiönä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja kotipaikka on Kouvola. Emoyhtiö Jatke Oy:n toiminta pääkaupunkiseudulla kattaa toimitila- ja korjausrakentamisen. Jatke Oy vastaa myös konsernin yhteisestä taloushallinnosta sekä henkilöstö- ja lakiasioista sekä viestinnästä.

Jatke Oy:n liikevaihto on vuonna 2019 n. 315 M€ ja sen palveluksessa oli 2019 320 henkilöä. Katso lisää www.jatke.fi . Jatkeen omistajat ovat aktiivisesti mukana rakentamassa laadukkaita kokonaisuuksia yhdessä alan ammattilaisten kanssa.

Haluatko olla osa hyvähenkistä joukkuettamme? Teemme itsenäisiä päätöksiä, arvostamme aidosti toisiamme ja positiivisen tekemisen meininkiä, ilman turhaa byrokratiaa.

Haemme Jatke Oy:lle pääkaupunkiseudulle

TYÖNJOHTAJAA

(ja Vastaavaa työnjohtaa). Työnjohtajana johdat töitä toimitilaurakoiden kohteilla ja vastaat työmaalla erikseen sovituista työvaiheista, huolehtien niiden työteknisestä etenemisestä aikataulun, budjetin ja laadullisten vaatimusten mukaisesti. Lisäksi vastaat omien vastuualueiden työturvallisuudesta ja johdat työntekijöitä. Työskentelet vastaavan työnjohtajan / työpäällikön alaisuudessa.

Huolehdit omalta osaltasi siitä, että työmaa etene sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja että asiakkaamme ovat tyytyväisiä sekä toimintaamme että lopputulokseen.

Osallistut myös monipuolisesti tehtäväsuunnitteluun, työurakkalaskelmiin, hankintasuunnitelmiin sekä projektin aikatauluun liittyviin asioihin sekä osallistut tarpeen mukaan aloituspalavereihin, vastaanottotarkastuksiin, aliurakkaneuvotteluihin sekä muihin palavereihin. Työnkuvaa tarkennetaan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Toivomme Sinulta:

-positiivista tekemisen meininkiä

-rakennusalan koulutusta (esim. rakennusmestari tai -insinööri)

-kokemusta työnjohtotehtävistä

-järjestelmällisyyttä ja oma-aloitteista työskentelyotetta

-hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja

-halua ja motivaatiota tehdä työsi laadulla sekä kehittyä työssäsi.


Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä loistavan työyhteisön ilman turhaa byrokratiaa, kasvavassa ja kehittyvässä sekä vakavaraisessa yhtiössä. Liity mukavaan ja ammattitaitoiseen joukkueeseemme!

Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkapyynnön kera alla olevan linkin kautta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Target Headhunting Oy, Headhunter Jukka Mustonen, email jukka.mustonen@targetheadhunting.fi ja puhelin 050-4348140.