ITSENÄINEN MYYNTIEDUSTAJA (Termex-Eriste Oy)

Termex-Eriste Oy valmistaa valikoidusta kierrätyspaperikuidusta turvallista ja luontoystävällistä lämmöneristettä. Kotimaisen yrityksen missiona on ympäristöystävällisten lämmöneristysratkaisuiden tuottaminen asiakaslähtöisesti. Termex-Selluvillan myynnistä ja asennuksesta vastaavat itsenäiset jälleenmyyntiyritykset kautta maan. 

Haemme itsenäisiä myyntiedustajia Uudellemaalle, Pirkanmaalle, Seinäjoelle ja Ouluun. 

Tehtäväsi on hankkia ja hoitaa asiakastapaamisia alueesi pientaloasujien kanssa, käynneillä kartoitat tarpeen katon välitilan eristykselle ja myyt tilanteeseen sopivan ratkaisumallin. Asioit luontevasti omakotiasukkaiden kanssa ja pystyt toteuttamaan kartoituskäynnin tarkastusvaiheen liikkumalla talon kattorakenteiden äärellä ketterästi ja turvallisesti.

Sinulla on sekä näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä että aikaisempaa kokemusta suoramyynnistä. Myös erinomaiset vuorovaikutustaidot, positiivinen ja joustava asenne ja tavoitteellinen toimintatapa ovat avainasemassa työssä menestymisen kannalta. Teet työtä kotitoimistolta käsin sekä asiakkaiden luona ja liikut omalla autolla. Voit suunnitella aikataulusi itsenäisesti ja hoitaa tehtävää joko osa- tai kokoaikaisesti.

Palkkaus on provisioperusteinen, toimit joko yrittäjänä tai kevytyrittäjänä. Tarjoamme mahdollisuuden menestyä myyntiyrittäjänä ilman kalliita perusinvestointeja, pääset mukaan mielenkiintoiseen ja tuottavaan työhön. Koulutamme Sinusta asiantuntijan lisäerityskonseptiimme, jonka jälkeen osaat arvioida ja tarjota tarpeenmukaisen eristysratkaisun asiakkaille. Aikaisempaa kokemusta eristystekniikasta ei tarvita. 

Tarjoamme hyvät menestymismahdollisuudet mukavassa työporukassa. Työssä viihtyminen on meille tärkeää ja panostamme pitkäikäiseen yhteistyöhön. Tuemme myyjiemme urakehitystä ja sopivilla henkilöillä on mahdollisuus edetä esimiestehtäviin organisaatiomme sisällä. Tuotamme lisäarvoa asiakkaillemme, yhteiskunnalle ja ympäristölle arvojemme mukaisesti, joihin lukeutuvat kotimaisuus, ympäristö sekä avoimuus.

Katso Teron kertomus myyntiedustajan arjesta: https://youtu.be/gK_MkMa673o

Lisätietoja tehtävästä antavat yhteistyökumppanimme Target Headhuntingin asiantuntijat:

Anssi Mäkelä 044 243 2919, anssi.makela@targetheadhunting.fi

Jarmo Kauppinen (Uudenmaan ja Seinäjoen alueet) 0400 254 836jarmo.kauppinen@targetheadhunting.fi

Ripa Pasanen (Pirkanmaan alue) 045 695 2495, ripa.pasanen@targetheadhunting.fi

Ismo Meriläinen (Oulun alue) 040 150 5755, ismo.merilainen@targetheadhunting.fi

Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jos kiinnostuit – ota pian yhteyttä! Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa: www.targetheadhunting.fi > TyöpaikatMainitse hakemuksessa millä alueella olet kiinnostunut työskentelemään.