ITSENÄINEN ASIAKASHANKKIJA (Termex-Eriste Oy)

Termex-Eriste Oy valmistaa valikoidusta kierrätyspaperikuidusta turvallista ja luontoystävällistä lämmöneristettä. Kotimaisen yrityksen missiona on ympäristöystävällisten lämmöneristysratkaisuiden tuottaminen asiakaslähtöisesti. Termex-Selluvillan myynnistä ja asennuksesta vastaavat itsenäiset jälleenmyyntiyritykset kautta maan. 

Haemme itsenäisiä asiakashankkijoita Uudellemaalle, Pirkanmaalle, Seinäjoelle ja Ouluun. 

Tehtäväsi on hankkia alueesi myyntiedustajille asiakastapaamisia pientaloasujien kanssa. Käyt tapaamassa potentiaalisia asiakkaita ja esikartoitat heidän tarvettaan kuntotarkastuskäynnille, jonka tekee alueen myyntiedustaja.

Sinulla on aikaisempaa kokemusta suoramyynnistä tai F2F-markkinoinnista sekä asiakaspalvelutehtävistä. Myös erinomaiset vuorovaikutustaidot, positiivinen ja joustava asenne ja tavoitteellinen toimintatapa ovat avainasemassa työssä menestymisen kannalta. Teet työtä kotitoimistolta käsin sekä asiakkaiden luona, raportoit myyntipäällikölle. Voit suunnitella aikataulusi itsenäisesti ja hoitaa tehtävää joko osa- tai kokoaikaisesti. 

Tarjoamme hyvät menestymismahdollisuudet mukavassa työporukassa. Palkkaus on provisioperusteinen, työvälineet saat talon puolesta. Saat myös kattavan perehdytyskoulutuksen tehtävään. Työssä viihtyminen on meille tärkeää ja panostamme pitkäikäiseen yhteistyöhön. Motivoituneille asiakashankkijoille tarjotaan etenemismahdollisuus myyntiedustajaksi/lisäeristysasiantuntijaksi sisäisen koulutuspolkumme kautta. 

Tuotamme lisäarvoa asiakkaillemme, yhteiskunnalle ja ympäristölle arvojemme mukaisesti, joihin lukeutuvat kotimaisuus, ympäristö sekä avoimuus.

Katso Miran kertomus myyntiedustajan arjesta: https://www.youtube.com/watch?v=prTfPD8ZxzQ

Lisätietoja tehtävästä antavat yhteistyökumppanimme Target Headhuntingin asiantuntijat:

Anssi Mäkelä 044 243 2919, anssi.makela@targetheadhunting.fi

Jarmo Kauppinen (Uudenmaan ja Seinäjoen alueet) 0400 254 836, jarmo.kauppinen@targetheadhunting.fi

Ripa Pasanen (Pirkanmaan alue) 045 695 2495, ripa.pasanen@targetheadhunting.fi

Ismo Meriläinen (Oulun alue) 040 150 5755, ismo.merilainen@targetheadhunting.fi

Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jos kiinnostuit – ota pian yhteyttä!

Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa: www.targetheadhunting.fi > Työpaikat. Mainitse hakemuksessa millä alueella olet kiinnostunut työskentelemään.