LVI-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ (LVI Rauno Saari Oy, pääkaupunkiseutu)

LVI Rauno Saari Oy tunnetaan korkealaatuisena vaativien lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtourakoiden rakentajana. Yhtiö työllistää noin 40 henkilöä ja sen liikevaihto oli 2018 6,5 miljoonaa euroa. Projektit ovat pääsääntöisesti isoja toimitilakohteita - olipa kysymyksessä sitten uudis- tai saneerausprojektit. Yhtiö on dynaaminen kasvuyritys, joka panostaa sekä toiminnan jatkuvaan kehittämiseen, että henkilöstön osaamiseen ja hyvinvointiin. WWW.RAUNOSAARI.FI

Asiakasyrityksemme kasvaa ja tarvitsee osaavaa

LVI-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ 

Tehtävä on uusi, monipuolinen ja mielenkiintoinen. Vastaat pääosin pääkaupunkiseudulla toteutettavista LVI-projekteistasi kokonaisvaltaisesti. Hallitset LVI-alan osa-alueet hyvin ja Sinulla on vahva kokemus projektien johtamisesta.

Toivomme Sinulta vähintään viiden vuoden kokemusta alan projektipäällikön tehtävistä. Tehtävässä menestyminen vaatii laaja-alaista kokemusta ja osaamistaustaa sekä aktiivista ja käytännönläheistä otetta. Olet sosiaalisesti taitava ja asenteeltasi palveluhenkinen. Lisäksi osaat keskittyä olennaiseen, pitää kiinni aikatauluista ja budjeteista. Projektien esimiehenä olet myös kiinnostunut ihmisistä ja heitä kannustavasta johtamisesta. Ihanteellinen koulutustausta on LVI-insinööri kvv- ja iv-lupineen.

Vakavarainen ja kasvuun panostava yhtiö tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen, mahdollisuuden henkilökohtaiseen bonukseen sekä muut hyvät edut. Yhtiön sisäistä kulttuuria ilmentävät sanat osaaminen, kannustaminen, kehittämiseen keskittyminen, vastuunkanto, joustavuus ja nykyaikaiset työkalut.

Soita ja kysy lisätietoja:

Timo Nieminen, Target Headhunting Oy, 044 975 2087 / timo.nieminen@targetheadhunting.fi 

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa: www.targetheadhunting.fi / työpaikat