MYYNTIJOHTAJA, Vantaa, ( G.W Berg Oy)

Oy G.W.Berg & Co Ab tunnetaan laadukkaiden laboratorio-, tuotanto-, ja prosessimittauslaitteiden toimittajana. Olemme 100% perheomisteinen yritys, jossa työskentelee yhteensä 38 alan huippuosaajaa usealla eri paikkakunnalla. Koko konsernissa on yhteensä yli 50 henkilöä ja sen liikevaihto on noin 13 miljoonaa euroa.

Myyntijohtaja

Etsimme nyt myyntijohtajaa vastaamaan myyntimme operatiivisesta johtamisesta valtakunnallisesti yhdessä koko myynti- ja huolto-organisaatiomme kanssa.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän osana menestyvän ja vakavaraisen yrityksen johtoryhmää. Pääset vaikuttamaan yrityksen menestykseen osaamisellasi ja haastamalla omalla esimerkilläsi myyntitiimisi tekemään jatkuvasti parempia tuloksia.

Menestyt tehtävässä kun sinulla on kokemusta esimiestyöstä ja teknisen alan tuntemusta erilaisista ratkaisuista, joilla tehostetaan asiakkaidemme liiketoimintaa ja hyödynnetään osaavan organisaatiomme tuomia mahdollisuuksia. Hyvä bisnesosaaminen, laaja ymmärrys asiakasorganisaatioiden toimintatavoista, kokemus laadusta ja sen kehittämisestä sekä valmentava ote esimiestyöhön auttavat työssä onnistumisessa. Omaat myös riittävän koulutustaustan (labra / kemia eduksi) ja kielitaidon sekä toimivat ihmissuhde- ja neuvottelutaidot. Haastat rohkeasti omalla esimerkilläsi myyntitiimisi tekemään parempia tuloksia. Luot ympärillesi osaavan ja positiivisen ilmapiirin. Lisäksi osaat ideoida uusia ratkaisuja ja palveluja sekä sinulla on halu ja osaaminen asioiden maaliin viemisessä yhdessä asiantuntija- ja myyntitiimimme kanssa. Raportoit toimitusjohtajalle ja kuulut johtoryhmään.

Yritykseen voit tutustua tarkemmin osoitteessa: https://www.gwb.fi/en/

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää työtehtävästä ja vastaamme kysymyksiisi: Jarmo Kauppinen 0400-254 836 Target Headhunting Oy Voit lähettää myös suoraan hakemuksen ja cv:n palkkatoivomuksen kanssa 24.09.2018 mennessä hakulomakkeella osoitteessa www.targetheadhunting.fi/avoimet työpaikat.

Hakuaika alkaa: 07.09.2018 10:00 Hakuaika päättyy: 24.09.2018 23:59